Мій сайт ГоловнаРеєстраціяВхід Вівторок
21.05.2024
19:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 3
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
  
Головна » 2015 » Грудень » 2 » ДОСВІД БЕРЕ ГОРУ, КОЛИ ВМІЄШ ВГАМУВАТИ ХВИЛЮВАННЯ.
18:49
ДОСВІД БЕРЕ ГОРУ, КОЛИ ВМІЄШ ВГАМУВАТИ ХВИЛЮВАННЯ.

ДОСВІД  БЕРЕ  ГОРУ, КОЛИ ВМІЄШ  ВГАМУВАТИ  ХВИЛЮВАННЯ.

ДОСВІД  БЕРЕ  ГОРУ, КОЛИ ВМІЄШ  ВГАМУВАТИ  ХВИЛЮВАННЯ.

У передостанній день училищної першості на вогневому рубежі зійшлися учні 31 та 15 груп. Перші тільки приступили до вивчення предмету «Захист Вітчизни», а ось хлопці 15 групи вже мали досвід стрільби. Вони вправно управлялися з автоматом, вміло пересувалися, розбирали, складали зброю. Дівчата ж обох груп стріляли вперше. І вперше тренувалися в розбиранні та складанні АКМ. Хоч різниця у досвіді була значною та пригадалася поговірка, що «у всьому винні нерви». Так часто  кажуть у народі. Не знаю на скільки то вірно в житті, а на змаганнях часто саме вони вносять корективи і визначають переможців. Так можна оцінити черговий день змагань в 31 та 15 групах.   Спочатку учасники набули перший досвід стрільби відстрілом навчальної вправи.  Визначилися претенденти на успіх і у змаганнях. Уже в пробах «десятки» дірявлять новачки Саша ВЯТКІН, Світлана МОРГУШКО, кучно, як говориться  «куля в кулю» по «дев’яткам» і «вісімках», стріляють Назар ШАМОТА, Олександр ФЕЩЕНКО, Ольга УРЕЗЧЕНКО… У повітрі запахло переможними результатами і в училищній першості. Однак залікові постріли вдарили по нервам чи то нервами. Хвилювання ставить багатьом підніжку. На заліковій стрільбі лідерів потягло вправо. Вже праворуч «десятки» б’ють будівельники і Світлана МОРГУШКО (31 очко!), і Саша ВЯТКІН (тільки 30 очок!), і Тимур БІЛАН  і ті ж адміністратори В. ЛАЗЮТА  і О. ФЕЩЕНКО із 15 групи. Розсіює кулі Юлія Порхунова,…  Та все ж у кучність спасає результат Назара ШАМОТИ і Василя ЛАЗЮТИ.  Після зриву Назар вибиває три «дев’ятки» і з 37 очками виборює 1 місце в 31 групі. Допоки всі розводять руками другою стає спокійна і розсудлива Наталія КАРЯКІНА. Вона не нервує, швидко вчиться і після провальних проби і першого пострілу покращує результат, кучно вибиває дві «вісімки» і дві «сімки», набирає 33 очки, і відкидає Світлану Моргушко на третю сходинку.  Замикає п’ятірку стрільців 31 групи Т.Білан.

Досвід 15 групі дає все ж кращі результати. Дві «9-ки», «8-ки» і «7» дають Василю Лазюті 41 очко і перше місце у групі та непогані шанси зачепитися за призове  місце в училищній першості, адже лишився один день змагань, де на лінію вогню вийдуть новачки – другокурсники. Далі місця у групі розподілилися так: 2-ге - Ольга УРЕЗЧЕНКО із результатом 38 очок; 3-тє – 4- те – ділять Олександр ФЕЩЕНКО і Юлія ПОРХУНОВА; 5 – те – Євген Муковоз.

     Як підсумок змагань цього дня можна сказати, що хвилювання вміє вибивати із боротьби, якщо не вмієш його вчасно вгамувати.

То ж чекаємо завтрашнього завершення змагань приурочених Дню Збройних сил України! Завтра стануть відомі і командні результати.

Олександр МЕЛЬНИК,                                                                                                                                          викладач предмету «Захист Вітчизни», суддя змагань

 

 

Переглядів: 214 | Додав: Славутчан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024uCoz